PostHeaderIcon Rekonstrukce distribuční soustavy v Křimicích

V Křimicích by zahájena obnova distribuční sítě (náhrada stávajícího vzdušného vedení) u kterého byla v roce 1976 provedena výměna vodičů. Většina podpěrných bodů, ale pochází z původní sítě, která je starší roku 1945. Tímto zdejší vedení patřilo k nestarším venkovním vedení nízkého napětí v Plzni. Délka nové kabelové trasy činí 3 207 m. Území dotčené rekonstrukcí energetické soustavy je vymezené ulicemi Učňovská, Průkopníků, K Nádraží, Prvomájová, Traťová, Vochovská, Kozolupská a Chebská.

Stavební práce pro stavebníka (ČEZ Distribuce a.s.) provádí společnost SEG s.r.o., v termínu od 4.3.2021 do 30.6.2021. Současně s pokládkou kabelového vedení, byly do společného výkopu uloženy chráničky pro optické kabely internetové sítě spolku PilsFree z.s.

Uživatelé budou postupně připojováni na nové rozvody do konce září 2021 a někteří zájemci se budou moc připojit i na internetovou síť PilsFree.

Druhá fáze rekonstrukce rozvodů by měla proběhnout do poloviny roku 2022. Jednalo by se o území vymezené ulicemi Prvomájová, Květinová, Žitná a Chebská, Kozolupská, Vochovská.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner