PostHeaderIcon NALEZENA !

Ukradena multikara byla nalezena dnes v pondělí 25.2. u obce Líně nedaleko letiště zapadlá v poli. Děkujeme všem za sdílení a pomoci při hledání.

.

Žádáme občany o pomoc při hledání pachatele a malého nákladního auta značky Multicar zelené barvy, sklápěcí valník s ocelovou roštovou nástavbou. Státní poznávací značka PSA 03-69. Na dveřích byl znak obce Křimice(zelná hlávka). Na střeše majáček a na předním nárazníku přidělán hydraulický mechanismus pro další možné nástavby. Byla ve velmi dobrém stavu po celkové generální opravě.

Multicara byla zaparkována za oplocením a brána zabezpečena visacím zámkem hned vedle sběrného místa v Křimicích u železničního nádraží.

Z tohoto místa bylo auto ukradeno v neděli 23.února v cca 14:00. Pachatel (é) se již objevil(i) ve 13:10 u budovy nádraží. Řidič měl černou bundu s výrazným světlým pruhem přes prsa. Na hlavě černou čepici. Kuřák.

Již z pátku na sobotu byla z auta odcizena autobaterie(v sobotu hlášeno a šetřeno PČR), kterou pachatel v neděli při krádeži auta opět nainstaloval.

Spojitost s krádeží : V pátek přijela ke zmiňovanému místu v 16:30 Škoda Fábie světlé barvy(bílá, nebo stříbrná), která opustila místo až v neděli po krádeži Multicary v 16:40. Pohyb osob okolo této škodovky byl zaznamenán i v sobotu během noci.

Pokud jste zaznamenali ve výše uváděných hodinách podezřelý pohyb osob a pokud jste zahlédli pohyb výše zmiňované Multicary volejte na městský obvod Křimice panu tajemníkovi na tel: 606 202 566, nebo přímo na policii ČR 158.

Děkujeme

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner