PostHeaderIcon Dopravka vs. Otásek

Ohnivý článek starosty Otáska v plzeňském Deníku z 5.12.2011 o chování studentů SPŠD v Křimicích, vyprovokoval nejen zaměstnance a žáky této školy, ale i širokou veřejnost.  Protože jsme se této kauzy nezúčastnili, nebudeme toto nijak komentovat a necháme na vás, jaký se utvoříte úsudek.

Článek v Deníku z 5.12. 2011 :  Křimice se bouří kvůli studentům

Reakce veřejnosti ZDE

Reakce zástupce SPŠD ze 4.1. 2012 : Starosta vymítá ďábla z Křimic

11 Reakce na “Dopravka vs. Otásek”

  • poustevnik napsal:

    Šnebergr ……..paráda. Na to se koukám a souhlasím. Von teda Krimice má určitě jinej názor, ale kdo mu vo něj stojí. rozum říká, že to Šnebergr napsal vopravdu správně. gratuluju

  • Pepa Pařízek napsal:

    No ja tedy nevim kvokpoustevniku,ale psani pana reditele skoly vidim jako nic nerikajici clanek ala V. Havel, ktereho nekolikrate v clanku zminil. Musel jsem se smat, jak pise, ze se boji pozadat KU o dalsi dotace…..proboha, tohle pise do novin??
    Ocekaval jsem nejake konkretni kroky, nastineni moznosti a mozny zpusobu reseni, trebas s obci.
    Stalo se opak. Hajeni tech nevychovanych kluku ( nekteri z nich pracuji u renomovanych servisu – hahaahah), to aby si u te tlupy udelal plusove body?
    Ja to vidim jako na slabeho reditele, ktery by se se svym pristupem vyjimal tak na skole umelecke.
    Na surove remeslo jako automechanik je, musi byt surovy reditel.
    Jinak poradek nebude, vime?
    A dal budou lidi tise snaset smrad, niceni a znecistovani okoli skoly a zase budou casem rikat, proc s tim nikdo nic nedela.
    Kruh se uzavira.

    Osobne si vice cenim snahy starosty, s tim pohnout, nez alibistickym recem pana reditele, jak jeho zaci jsou vlastne v poradku, a nic se nedeje, jen ta zla obec mu hazi klacky pod nohy.

    • poustevnik napsal:

      Pepo, nebo mám poudat Krimice ……….kde to žiješ? Dyž chceš psát o řediteli jakej je tak si nejdřív zjisti jak se ten ředitel jmenuje – stačilo by si přečíst ten první řádek – ty si ale …….. horší než ty klukové :-) No ale ty si do starosty zamilovanej, tak to potom se nemůžeme divit, že jo?

      • umo 5 napsal:

        Já jsem do něj taky zamilovaná………již roky a nic? Do starosty, je supr…

      • matylda napsal:

        Tak je to správné. Tady by každý jen kritizoval, ale když se objeví konečně něco co má hlavu a patu, tak je slaboch? – vím, že to není ředitel té školy :-)
        Proč se chováte k mladým z Křimic jinak a k mladým ze školy také jinak? Jsou snad horší? Nejsou ! Zajděte si občas do parku na náměstíčku. Večer to tam je jako na bojišti – plné místní mládeže a to se neřeší – tam nemá pan starosta starosti? Mladí byli, jsou a budou vždy rebelové – jen každá doba se projevuje jinou rebelií.

      • Šneberger napsal:

        Poustevniku,
        mate pravdu, nejsem reditel ani nemam ambice jím byt.
        Pan starosta Otásek obecně i jiní politici vytýkají mladým nedostatek poslušnosti,ale ta se přece projevuje chováním, které vyžaduje autorita. A já žádnou autoritu prakticky nevidím. Ale vidím, že žijeme ve světě,kde korupce je normální,v němž se rozbíjí co funguje a kde mnohým mocipánům jde hlavně o moc a majetek.

        Šneberger

  • seifertova napsal:

    Já jsem taky zamilovaná už roky furt nic…….Jen peníze z rozpočtu obce , to je fakt na ho….

  • Pepa Pařízek napsal:

    A proc ty kvokale, Kdyz k tomu nic nemas, tak pises podobne blbiny?.
    Kord veci zavadejici.
    Vime co to je, no ne?
    Smajlici Ti nezachrani, pinliku.
    Ja a zahleden do starosty? To bych si dal.
    Jen se na to divam ocima a pouzivam mozek, pilino.

    • matylda napsal:

      A proč ty se schováváš za různá vymyšlená jména? Rozhodně si nemyslím, že by Seifertová měla čas na brouzdání po netu ve své pracovní době – to můžeme my důchodci a potom ty a zřejmě nezaměstnaný poustevnik, ale úřednice umo5 to určitě nedělá a ani nemůže. Když chceš psát, tak zůstaň Pepa Pařízek ….nebo, že by tě poustevnik odhalil a jsi to pořád ty krimice, někdy Pepa Pařízek, někdy umo, někdy seifertová………..? Domnívám se, že jsi to stále ty – jeden a ten samý, hloupý občan, který vůbec nechápe o čem tady dospělý a rozumní píší :-) :-)
      Smajlíků budu dělat, já na rozdíl od tebe to beru s nadhledem a humorem, protože to jinak ani nejde. Ať se starosta vzteká jak chce, tak není, nebyl a nebude samovládcem obce, nemůže všechno co si umane. Je to tak a nezmění to ani on, ani ty Pepo :-) Teď se možná dočkám i toho, že odepíšeš za mě, ale to mi nevadí. Naopak tím potvrdíš, že se schováváš za různá jména :-)

  • Pepa Pařízek napsal:

    Matyldo mas v tom chaos.
    Ani neumis cist v diskuzich, kdyz reagujes na 3 nicky zaroven. No nic.

    Starostu vynech, reaguju na posutevnika. To je chaos co?
    Jo a jinak, ty se neschovavas MATYLDO? No vidis. Kalet si pod sebe umis pekne.

    Jdu pryc, zde je fakt nizka uroven.
    Sbohem

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner