PostHeaderIcon Kamionář přelstil městskou policii

Včera po šesté hodině večerní se pokoušel řidič kamiónu zacouvat(!) do slepé části Plzeňské ulice. Po delších manévrech se mu podařilo zaparkovat v protisměru vedle cedule slepá ulice(! ) a přitom kabina vozidla zasahovala oblouk křižovatky. Kamión bránil protijedoucím vozidlům odbočujícím z Chebské ulice do Plzeňské tak, že museli  vjíždět „naslepo“ do protisměru. Občané upozornili řidiče na jeho nesprávné a nebezpečné parkování. Ale ten nedbal jejich pokynů a uchýlil se k spánku. Odjede prý až ve tři ráno po uplynutí povinné přestávky. Občané upozornili na tuto skutečnost městskou policii v Křimicích, ale ty po hodině marného hledání kamiónu sdělili, že na parkovišti u zelárny stání aut není zakázáno(?). Po upozornění, že mají hledat jinde, se konečně objevil blikající služební vůz MP před kamiónem. Po 45.minutách „přemlouvání“ řidiče, aby si přeparkoval, odjíždí motorizovaná jednotka MP neznámo kam. Nákladní vůz ale setrvává. Ze zvědavosti vytáčíme služebnu MP a žádáme informace. Vstřícný mladík nás přesvědčuje, že řidiči udělili blokovou pokutu, ale že mu nemohli nakázat přeparkovat vůz z důvodu jeho podnapilosti(?!?)…….

A tak tam strážníci křimické městské policie nechali stát v křížovatce v prostisměru ve slepé ulici „opilého“ řidiče kamiónu, který odjel přesně ve tři hodiny ranní…..

NEPOMŮŽU – NEOCHRÁNÍM

3 Reakce na “Kamionář přelstil městskou policii”

  • nováček napsal:

    Oni mají jiné úkoly. Nějaká Plzeňská ulice se nehlídá, na to jim už nezbývá sil – starosta je úkoluje jinde, např. musí hlídat u škol :-) Slyšeli ste už o tom?

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner