PostHeaderIcon Výstavba kruháče u Yorku je blokována

Dne 29.srpna bylo vydáno stavební povolení pro výstavbu kruhové křižovatky na Chebské a Prvomájové ulici v Křimicích ( Článek ZDE ) . Ve stanové lhůtě se odvolal pan Ota Skalický i se svým sdružením Občanů za svá práva. K nahlédnutí Odvolání Skalický ZDE a Odvolání Občané za svá práva ZDE . Účastníci řízení se mohou k těmto odvoláním vyjádřit do konce příštího týdne.

Výzva k odvoláním ZDE

Ve špičce na této křižovatce je opravdu někdy umění projet. Řešeni přináší policejní regulovčík, kruhová křižovatka, nebo třeba levnější čidlový semafor. A pro co byste byli vy ?  Na této stránce můžete hlasovat, jaké řešení by bylo pro vás nejpřijatelnější.

6 Reakce na “Výstavba kruháče u Yorku je blokována”

  • Jan Jamrich napsal:

    Podle mého názoru je řešení jedno jediné. Zamítnout nesmyslná odvolání pana Skalického a co nejrychleji postavit kruhový objezd. Rozhodně dřív, než bude dostavěna část západního okruhu Plzně končící v Křimicích.

  • Křimice napsal:

    Pošlete Skalického do pr…e a hurá stavět :-)

  • panečku napsal:

    Panečku to se to rozjelo. Skalického také nemusím, ale s tím hurááá bych tolik nespěchal. Možná by stálo za úvahu není-li jiné (levnější) řešení a z hlediska dopravy i účinnější než kruhový objezd. Chtělo by to více se o to zajímat a ne jen přitakat.

    • Jan Jamrich napsal:

      Ona ta křižovatka v současné situaci pro naprostou většinu lidí problém neznamená. Průjezdy v přímých směrech jsou většinou v pohodě, odbočování vpravo taky dobrý. Odbočování z vedlejší vlevo je loterie stejně jako přecházení pěších.
      Jestli existuje jiné řešení vhodné pro tuto křižovatku je otázka pro odborníky a beru to tak, že odborníci ( Valbek ) vybrali to nejlepší.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner