PostHeaderIcon FOTBAL: Sokol Křimice na chvostě

V sobotu vyrazili poměřit síly fotbalisté A mužstva do Nýrska. S předním týmem tabulky prohráli 2:0 (1:0) a usadili se na posledním místě se šesti body. Z osmi zápasů zatím vyhráli pouze jeden.

Na průběh tohoto zápasu jsme se zeptali obránce Sokola Křimice Honzy Švába:

Na tabulku není pěkný pohled, ale ty bodové rozdíly nejsou zrovna velké, takže my rozhodně nic nevzdáváme. V Nýrsku jsme kazili spoustu jednoduchých přihrávek a chyběla nám větší nabídka pro míč. První poločas šel Pepa Kovačič sám na branku, ale v poslední možnou chvíli mu míč ukopl soupeř. Gól mohl dát i Gusta Adam, který hlavičkoval z těžké pozice těsně vedle branky. To byly jediné dvě šance za celý zápas. Inkasovali jsme z velké dálky, když jeden z hráčů vypustil střelu do šibenice. Prvních 20 minut druhého poločasu jsme zamkli soupeře na jejich vlastní půlce, ale nedokázali jsme si vytvořit žádnou kloudnou situaci. Nýrsko v závěru velice šťastně zvýšilo, když kapitán domácích hlavičkoval mimo naší branku, ale bohužel trefil Marka Adama a od něj se míč odrazil do brány… V týmu hodně schází Pepa Volena. Jeho nepřítomnost na hřišti je hodně znát, ale určitě máme dost široký kádr na to, aby jsme předváděli dobrý výkony a získávali nějaké body. Účast na trénincích opravdu není moc velká, ale není to tím, že by se někomu nechtělo. Většinou v tom hráčům brání práce nebo škola.“

Další kolo se hraje v Křimicích od 16:00 a Sokolové přivítají tým Sparta Dlouhý Újezd, který dnes rozdrtil Město Touškov 5:0.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner