PostHeaderIcon Na zastupitelstvu se řešila Ztracená ulice

Dne 22.6.2011 proběhlo veřejné zasedání zastupitelstva MO5. Ověřovateli zápisu byli stanoveni p. Škoda a p. Řežábek. Nejdříve starosta obce přivítal přítomné a informoval o své činnosti: 1x se zúčastnil zasedání dopravní komise parlamentu, 2x zasedání dopravní komise krajského úřadu. Zúčastnil se také setkání s panem prezidentem, který navštívil krajský úřad Plzeňského kraje a konstatoval jak velmi vitální a příjemný je to člověk. Proběhla 2 zasedání zastupitelstva města, kterých se zúčastnil a 6 jednání rady města. Úspěšně se rozvíjí spolupráce se starostou Vejprnic. Společně se připravuje studie na vylepšení dopravní situace na Vejprnické ulici. Jedná se o možnosti využití grantu z Evropských fondů na vybudování chodníků a cyklostezky po pravé straně této ulice. Probíhají jednání s majiteli pozemků. Bylo svoláno jednání s občany……..Celý článek ZDE.

4 Reakce na “Na zastupitelstvu se řešila Ztracená ulice”

  • poustevnik napsal:

    a vy mu to věříte? Bych byl hooodně opatrnej. Takovejch slibů už jsme slyšeli….no dyž to bude v zápisu (estli se tam s tim paní tajemnice trefí) tak by to mohlo bejt ok. Držím všem palce, páč já to nemám zapotřebí – chodím kanálem, ale vy joooooo.

  • kočička napsal:

    no nějak se tam proplazíme

  • poustevnik napsal:

    tak se mi zdá, že všici co tady kecálkovali sou z úřadu – jak sem si myslel :-) páč o prázdninách nepracujou – kecálek mlčánkuje. Péťa je asi na dovče a Monika to sama nezmůže :-) mysím všici co se tak toho úřadu zastávali, ha, he, hi, ho

  • Křimice napsal:

    ty jsi ubožák..

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner