PostHeaderIcon Uzavření Ztracené ulice natrvalo ?

Průchod k náměstí, nebo stavební dvůr ?

Městský obvod Plzeň5 Křimice vedený Petrem Otáskem se rozhodl pronajmout městské pozemky. Jsou to p.č. 893/8 a 893/9 v k.ú. Křimice. Tyto pozemky se nachází přesně naproti poště na konci slepé části Ztracené ulice. Okolní pozemky jsou ve vlastnictví jistého pana Hanuse, které nedávno odkoupil od paní Bártové a Hořčičkové. Rozhodl se, že zde tuto ulici uzavře, oplotí a vybuduje stavební dvůr tj. místo určené k uskladnění momentálně nepotřebného stavebního materiálu. Nového, ale i starého např. suťi. Nejenže poničí vzhled středu obce, ale i znemožní jediný průchod k náměstí. Již dnes buduje výjezd na Chebskou ulici pro těžkou techniku, která zde bude pravděpodobně zaparkovaná. K tomuto podnikatelskému záměru chybí už jen pronajmout od obce tyto dva pozemky…… Občané se mohou k této problematice vyjádřit do 24.6.2011.     

  Plánek pozemků.

17 Reakce na “Uzavření Ztracené ulice natrvalo ?”

  • poustevnik napsal:

    hele je normální? skládka suti nahoře na Horničce mu vadila – prej přivodil nějakému Moravci málem infarkt a tady mu vadit nebude? Dyby se lidičkové starali o takové věci a ne jesli je tuten web takovej nebo makovej. Hele lidi to si snad nedáte tu vaši cestičku Ztracenou – já můžu jít kanálem, ale pro vás budu muset stanovit vlezné, to jinak nepude :-) )

    • Bubák napsal:

      To byl starší z Moravců a opravdu to bylo dost na těsno, aby nedostal infarkt. Pravda, pravda, vzpomínám si, že tech.komise (kdo jí to asi nařídil?) tam běhala a vykřikovala o nedovolené skládce i o „hnusu“, o veeelkém nepořádku. Jestli tam opravdu bude skládka suti, tak zřejmě budeme jediní v republice, kteří si jako ozdobu umístí do skoro středu obce skládku. Paráda – to se mu zase jednou povedl kousek :-) A lidé budou chodit kolem Yorku? Ale proč ne, co to dělat pro lidi lepší a pohodlnější, když to jde složitě, že?

      • kveta.otaskova napsal:

        Pro Bubáka: nový nick,ještě tu nebyl, asi takhle: proč jsou na úřadě komise? Proč tam , sakra, všichni tedy jsou, když tam vládne můj muž a Seifertová? Kde to jsme? Proč nezakročíte? On nařídil něco TK a jak to víte? Nebo jedna paní povídala? Jsou přece zápisy,ne, můžete nahlédnout. Pro Petra: komu tu sype? Manželovi? Dust: jste kdo? Co je to tu za lidi?Přijďte na zastupitelstvo, 22.6. budu tam také, zeptáme se.

        • Bubák napsal:

          Hlavně klid matko. Žádná paní povídala (myšleno skládka a Moravec), ale veřejně se to povídalo na veřejném zastupitelstvu. To jste tam asi nebyla.

  • vinetou napsal:

    Výhodou anonymního webu je, že si každý může psát co chce. Pokud vás opravdu zajímá, jak to celé je doopravdy, zeptejte se starosty.

    • Bubák napsal:

      Výhodou jakéhokoli webu je, že si může každý psát co chce. Jak víš, že už jsem se nezptal? Ale někdy mám pocit, že po jednoduché otázce se mi dostane odpovědi jako bych byl na nějakém opravdu anonymním webu.
      Ještě horší je, že dostaneš jen ty informace, které jsou v „normálu“. Bohužel o skládce se nedozvíš na kompetentním místě, ale na webu, který ty pokládáš za anonymní – ale proč? Je to informační web jako každý jiný, s možností vyjádření vlastního názoru. Zřejmě jsem někomu nepadl do noty? Když se ti nelíbí tak ho přehlížej a neprohlížej :-)

      • Bubák napsal:

        Aby nedošlo k mýlce – věta „zřejmě jsem někomu nepadl do noty“ se týká mého prvního „komentáře“. Třeba by s tím mohl mít „vinetou“ potíže.

        • vinetou napsal:

          Vinetou s tím nemá potíže :-) .
          Jen je škoda, že se autor článků na tomto webu nechce ( nebo nemůže?) podepsat.

    • hatatitla napsal:

      Vinetou, asi máš zkreslené představy o životě. Lidé jako Mirek Dušín a Kája Mařík dnes najdeš už jen v knížkách. Opravdu si myslíž že by ti starosta něco prozradil? Lidi proberte se.

  • petr napsal:

    Když tam nebude srdíčko,tak tam bude jinej bordel,hlavně když to bude „někomu“ sypat.

  • Bubák napsal:

    V každém případě by to pro mě nebyl problém. Jen nechápu proč se vinetou, alias krimice a další nejdříve statečně po indiánsku nepodepíše sám. Nadarmo se neříká:“podle sebe soudím tebe“ – jsi sám anonym, zbabělec, který by nejraději soudil druhé. Už jsem toho o tobě četl hodně a vidím, že měli pravdu. Co začít jako správný pionýr a jít nám méně zdatným příkladem :-) ) a prozradíš nám svoji identitu. Hrrrdino vinetou?

  • Dust napsal:

    „Občané se mohou k této problematice vyjádřit do 24. 6. 2011, ovšem bude jim to stejně jako vždy prdlajs platné.“
    Vedení totiž má jistě již vybranou dovolenou na Kubě, nebo v jiné pěkné lokalitě, stejně, jako tomu bylo s povoleními pro keramiku..

  • kveta.otaskova napsal:

    Vážení, pokud máte nějaké připomínky k práci mého manžela, žádám vás, abyste to adresovali buď jemu nebo mně. Co resp. kdo je to“ vedení“ na úřadě, co znamenají řeči o Billovi a Lewinské, uráží to nejen mě, ale i naše děti, jestli ho pod anonymitou budete stále napadat, tak je tu zastupitelstvo, nejvyšší orgán obvodu, který ho může odvolat. Pod anonymitou se skrývá zášť, tahat sem dovolenou na Kubě, kdo to zase kde vzal, kterou jsme platili, závist, drby a pomluvy. O paní Seifertové víme své, vy, co sem píšete, jistě také . Jediný obvod, který nemá tajemnici. My máme referentku ŽP, dopravy a zastupující úřednici, která nenapíše jedno sdělení gramaticky správně. To musí být porucha. Dysortografie se to nazývá. Denně je na úřadě její dcera, na úřadě státní správy.Mě osobně by zajímal fond pracovní doby, který činí 40 h týdně. Trvá to už 4roky a fakt je toho dost. Zastupitelstvo je tady k čemu? Kývalstvo? Víckrát už se nikoho zastávat nebudu. Děkuji Otásková Květa.

    • Dust napsal:

      Upřímně řečeno mi není jasné, jestli účelem vašeho komentáře je zastat se manžela, nebo kritizovat Seifertovou (i když pravdivě), kterou si na úřadě vydržuje, jistě ne pro její úřednické (NE)schopnosti, a tudíž kritizovat i jeho práci..
      A proč je zastupitelstvo spíš „kývalstvo“ – děláte, jako byste ho po těch letech neznala – jestli to není třeba tím, že každý, kdo se s ním již seznámil, dobře ví, že je schopen každému, kdo se mu znelíbí, udělat ze života pořádné peklo..

    • Soused napsal:

      Vážená paní Otásková, ztoho že se zde zapojujete do diskuze pod pravým jménem, nikoli přezdívkou, jen ukazuje na Vaši situaci doma. Je velmi ubohé burcovat lidi k tomu aby si šli stěžovat na úřad na jednu z pracovnic UMO 5. Všichni víme proč tomu tak je a jaké osobní důvody za tím jsou. Nezapomínejte že jsme stále „vesnice“ a každý si tu vidí do talíře.

      A vůbec: Co cpete lidem věci typu: nelíbí se vám situace?běžte si stěžovat na zastupitelstvo a podobně. Každý malinko chytřejší občan Křimic ví, že co Pan „Starosta“ posvětí, to už ani dáběl nezmění.

      Věci byste si měla řešit sama doma a netahat je sem na net. Nikdo na to co se děje u Vás doma neni zvědavej.

      Lituji vás, ale i chápu.

  • kodiak napsal:

    Otásková ….dovolenou na Kubě platil Soukup tak jaká závist? HM, Ví to tu každej co ste za ………

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner