PostHeaderIcon Na veřejném zastupitelstvu se diskutovalo

Ve středu 20.4. zasedalo křimické zastupitelstvo, které kromě připravených bodů muselo řešit spoustu otázek vnesených přítomnými občany. Jednalo se o nedostatečné práci městské policie, znečištěné veřejné prostranství od psů, blokování parkovacího místa u bytovky, nemožnost pronajmutí tartanového hřiště o víkendech, chybně zasazeny betonové zátarasy do místa pro přecházení, žádost o příspěvek na jubilejní oslavu křimického  fotbalu.                                                                          Více informací ZDE.

7 Reakce na “Na veřejném zastupitelstvu se diskutovalo”

  • poustevnik napsal:

    kruci, někteří lidi halt makají od rána do noci – jak potom fungují na úřadech kde mají úřední hodiny pondělí a středu od 8 do 17 hodin, dyž tady na úřadě mají až do 17.30?
    Chudáci hafani – já bych jim pořídil postrojek, prkýnko na kolečkách a vozili by si za sebou svojí vykalovací plošku. Hurááá a máme to vyřešený.
    Ta paní to asi nemá v životě jednoduchý – nechtěla by zajít do kanálu na kávu?

  • Křimice napsal:

    V kanále náš i vodu na kávu Hombre jo?

    • Alena napsal:

      Souhlasím s poustevnikem, že úřední hodiny v našem obvodu jsou dostatečné. I mě napadla stejná myšlenka o fungování. :-) takových lidí.
      Křimice jsi trapný-jak tady ostatně již častokrát zaznělo.

  • Daniel napsal:

    Alenko Alenko,Tady čtu tvé komentáře a musím říct že když jsem stebou mluvil,přišla smi jak úplná pipinka,tady to jen potvrzuješ,po přečtení všeho možného na těchto stránkách,usuzuji že Křimice je vzdělaný člověk na rozdíl od tebe.Zdar a sílu..

    • poustevnik napsal:

      hele Křimice má novou přezdívku – čau Daniel=Křimice…….přijď do kanálu
      člověče ty dyž někam přijdeš, tak vstoupí hned nejméně 10 osob – jsi halt muž mnoha tváří – kam se na tebe hrabu, já jsem jen muž mnoha kanálů :-)

  • Křimice napsal:

    Dík Dane :-)

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner