PostHeaderIcon MHD

Linka č.41

Vážení spoluobčané, přečtěte si sdělení Dopravních podniků Plzně, které podrobně informuje o novelizaci v dopravě. Také Vám v něm chybí jakákoli zmínka o nás cestujících. Také se Vám zdá, že nejde o zlepšení služeb pro nás platící cestující, ale pouze jen o ekonomickou stránku a výhody pro Dopravní podniky? Napište svůj komentář o výhodách nebo nevýhodách, které nám tyto ekonomické úspory přinesly. Podělte se o své problémy s vyhledáváním vhodných přestupových spojů apod. Nezávislá firma, potažmo nezávislý expert sice krásně namaloval využití dopravních prostředků, ale sám jistě jako manager takové firmy jezdí autem a nemá vůbec představu jak nám cestujícím zkomplikoval život. Zapomněl zřejmě, že nejde jen o ten či onen dopravní prostředek, ale že jde také o dopravní dostupnost města – nebo snad máme jezdit do centra automobily?

Dopis je zveřejněn v rubrice FORUM, v článku Městská hromadná doprava.

10 Reakce na “MHD”

  • Laděna napsal:

    Nejsem spokojená, nemůžu pořádně nikam.
    Mají to snad od ledna předělávat, jak jsem slyšela. tak by to bylo moc dobře jít zpátky na 33trojku.

  • Alena Vítovcová napsal:

    Očekávala bych větší diskuzi. Na zastávkách se čile hovoří o tom „jak nám to teď blbě jezdí“, ale když je možnost se ozvat, tak NIC.
    Jelikož jsem autorem původního dopisu MHD, na který přišla výše citovaná odpověď, tak jsem svůj názor vyjádřila myslím dostatečně – taky nejsem spokojená. Pro mě spoj č.33 byl mnohem výhodnější. Zkuste se zamyslet a napsat svůj názor veřejně. Opravdu to je tak těžké?

  • Kato napsal:

    Já osobně jsem spokojen se zavedením linky č.41 a zavedením linky č.35 na Hlavní nádraží ČD. S 41 se dostanu krásně na CAN i do centra města, kde mohu pohodlně přestoupit na jakýkoliv další spoj MHD a také tato linka jezdí podstatně častěji než bývalá 33. S 35 se dostanu na Americkou třídu a na nádraží ČD, kde také mohu pohodlně přestoupit na další spoje MHD nebo přímo na vlak.
    Pouze bych ještě uvítal aby se obě linky více doplňovaly (v době kdy nejede 41 aby jela 35 a obráceně). také se mi zdá, že zbytečně moc spojů 41 z Vinic končí na CAN, proč také nepokračují až do Křimic ?

    • Alena Vítovcová napsal:

      Ano, kdo má možnost jezdit zároveň číslem 41 i číslem 35, tak v podstatě obslužnost s městem neztratil. K nám bohužel číslo 35 nejede a tak to pro nás je v současné době horší. Souhlasím, že když už jezdí tolik spojů čísla 41, tak by nemusely končit na CAN. Další co mě na současném stavu mrzí, je že staří občané mají velmi stíženou dopravu k FN Lochotín. Takže jsem zkoušela navrhnout, aby spoje, které jedou jen do stanice CAN, měly „odklon“ k FN Lochotín a nepochodila jsem, proč by prý měli obyvatelé Vinic jezdit k FN, když se jim to nehodí (ale kdo ví zda se jim to hodí?). Hlavně mě mrzí, že v nové studii opravdu nešlo o cestující, ale o úspory pro MHD, tak bych alespoň uvítala, kdyby se to projevilo buď na jízdném (že by se po novém roce nezdražovalo) a nebo na nějakém vylepšení kultury dopravy :-)

  • Lenka napsal:

    Jsem i nejsem spokojená. Četnost spojů ve špičce je myslím dostatečná. Ale třeba o víkendu je to horší. Navrhovala bych půlhodinové intervaly mimo špičku, o víkendu podobně. Jak z Křimic,tak zpátky. HLAVNĚ NECHÁPU,KDO VYMYSLEL ODJEZD AUTOBUSŮ ZE ZASTÁVKY „U JEŽÍŠKA“ . Je to tam opuštěné,až snad nebezpečné. PROČ NEJEZDÍ OD TESCA??? A také mi mnohem víc vyhovovaly odjezdy z jednoho místa na náměstí. :-D

  • Křimice napsal:

    Jojo lidi chce to jezdit autem :-)

    • Viktor napsal:

      Haha tady je někdo vtipnej, molamocnej k….e. A si má každej jezdit autem né? a co důchodci? Nejezdí autem? co snima?no tak je zabijem? Mysli, když píšeš takovýhle bláboly. ubohej retarde.

      • Křimice napsal:

        Ty si retardovanej,většina lidí má auta a spoje jsou víc než dobrý.Co haníte do křimic jezdí i nočky a jízdní řád je v porovnání s vochovem nebo vejprnicema zlatej.Buďte rádi za to co je.Jezdí to dobře a často nestěžoval bych si…Zdary

  • Luky napsal:

    Souhlasím Křimice :-)

  • Petra napsal:

    Křimice,ten Viktor je nějakej ……
    Chválím tví názory ale tadytěm to nevysvětlíš to jsou trubky :-)

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner