PostHeaderIcon Pink-ponkový turnaj vyhrál Hofman

V neděli 12.ledna proběhl v křimické sokolovně turnaj ve stolním tenisu. Zúčastnilo se ho dvanáct borců z celé Plzně a okolí. Ve dvou základních skupinách o šesti hráčích se hrálo každý s každým na dva malé vítězné sety. Po vyřazovacím kole, kde se osm nejlepších hráčů utkalo o finálovou skupinu a skupinu útěchy. Tam se opět hrálo každý s každým. Na pátém místě a cenu útěchy, diplom a masážní olej, nakonec získal obhájce loňského turnaje Zdeněk Holický z Třemošné, když porazil Láďu Jedličku, Víta Mojžíše a Pavla Sirového.

Finálovou skupinu a vítězem letošního turnaje „Krimitz open“ se stal místní favorit Petr Hofman. Postupně porazil druhého Josefa Kovačiče, třetího Jana Krále staršího i jeho syna Honzu Krále, který skončil čtvrtý a byl velkým překvapením turnaje.  Celkem bylo dnes k vidění 46 kvalitních zápasů tří generací. Hrálo se na třech stolech 4 hodiny.

Medaile, diplomy, poháry a sponzorské dary firmy MOBE předali náčelnice a starosta T.J. Sokol Křimice Lada Šmídlová a Vít Mojžíš.

Více fotografií naleznete ZDE.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner