PostHeaderIcon Zimní HrajDiscGolf Tour 2020

Křimické discgolfové hřiště na Pláži bylo zařazeno do zimního turnaje HrajDiscGolf Tour. Tour se skládá z 8 turnajů. 4 turnajů na Moravě a 4 turnajů v Čechách. Z každé oblasti se 6 nejlepších z OPEN a 3 nejlepší z ostatních kategorií počítaných do Tour kvalifikují na finálový turnaj na Konopišti 28.3.2020. Na své si přišli zejména úplní začátečníci, pro které byla připravena discgolfová instruktáž, půjčovna disků a skvělí trenéři.

V neděli 9.února se sjelo do Křimic 31 zájemců HDGT z celých Čech. Na celodenním turnaji se plzeňští discgolfisté vůbec neztratili a v kategorii muži open (MPO) se umístili na 1. a 2. místě a to díky plzeňskému Martinovi Fajtovi a křimickému Honzovi Langmaierovi, v kategorii žen (FPO) obsadili 2. místo a v kategorii nováček (MA4) obsadili všechna 3 místa.

Po celý den bylo skvělé počasí a i proto se na turnaj přišli podívat křimičtí občané, kteří si už tento novodobý sport vyzkoušeli, nebo teprve se na to chystají. Disky je nadále možné si zdarma (platí se pouze vratná záloha) zapůjčit v restauraci blízké sokolovny, nebo na obecním úřadu.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner