PostHeaderIcon Fotbalisté hodnotí sezonu 2018/2019.

Po nevydařené sezoně 2017/2018 jsme byli nuceni sestoupit z A třídy do B třídy. Pod novým trenérem Romanem Vonáškem byly ambice jasné a to vyhrát B třídu a vrátit se tam kam Křimice patří.

Začátek sezóny jsem si nemohli přát jinak, když jsme hned na úvod porazili TJ Sokol Pačejov 3:1 a výhrami jsme pokračovali až do 6 kola kde nás zastavili TJ Pfeifer Chanovice těsným výsledkem 3:4, tam nám bohužel začali 3 kolové zápasy, které se nám nepodařilo vyhrát. Pak už nás ale nikdo nezastavil a po podzimu jsme se hřáli na 1 místě se stejným počtem bodu se Svatoborem Hrádek.

Nálada v kabině byla velmi dobrá a už jsme se nemohli po náročné přípravě v Žinkovech dočkat jara, kde potvrdíme formu z podzimu.

Bohužel jako by jsme usnuli na vavřínech a hned první kolo druhé části soutěže nás překvapil TJ Sokol Pačejov, který nás porazil na penalty 3:2, bohužel jak už to bývá, to že jste po půli sezony první neznamená, že už neprohrajete  a výhra přišla až 4 kolo, kde se nám podařilo porazit TJ Sokol Měčín.

Bohužel to byla jedna z mála výher na jaře a to nás bohužel stálo nejen postup, ale dokonce propad až na 5 místo B třídy.

Je to velké zklamání a také se to podepíše na kádru, který bude posílen na sezonu 2019/2020, kde bude jediný cíl a to vrátit se tam kam TJ Sokol Křimice patří.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner