PostHeaderIcon Osmý ročník Křimické osmy

V sobotu dopoledne odstartoval starosta Vít Mojžíš již 8. ročník křimického běhu Křimická 8 a dětská 2. Sešlo se několik desítek závodníků, kteří byli zařazeni do několika kategorií. Ti úplně nejmenší do šesti let si to „rozdali“ na fotbalovém hřišti na dálku 60m. Některým dětem ještě museli asistovat rodiče, ale samozřejmě zvítězily úplně všichni. Dostaly zlaté medaile a něco sladkého k zakousnutí. Závodu na 2 km se zúčastnilo osmnáct mladých sportovců do 15 let. Nejrychlejším chlapcem byl Tobiáš Wopršálek s časem 7:36 a nejrychlejší dívkou se stala Leontýna Brezáni s časem 7:40.
Poté se odstartoval hlavní závod Křimická osma. Devatenáct běžkyň a běžců se vydalo po asfaltovém povrchu směr na „Jíkalku“. Za rekordních 28 minut a 26 vteřin se vrátil a zvítězil Lukáš Kopča, nejrychlejší ženou se stala Soňa Mullerová s časem 33:38.
I zde se naplnilo heslo „Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se“. Závodu se zúčastnil i 14-ti letý chlapec a opětovně sportovec na vozíčku. Velká gratulace všem !

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner