PostHeaderIcon Mikuláš naděloval dětem v sokolovně

Sokol Křimice pořádal Mikulášskou nadílku v sobotu 2.prosince. Již v 15:00 byl plný sál rodičů s dětmi a všichni netrpělivě očekávali příchod Mikuláše s čertem a anděli. Tuto chvíli si zkrátili dětskou diskotékou a po té se všichni dočkali dlouho očekávané Mikulášské nadílky. Samozřejmě si ji děcka musela zasloužit a tak do mikrofonu zazněly hezké básničky i písničky. Některé děti byly v přestrojení za malé čertíky a všichni dohromady si toto odpoledne hezky užili.

1 Reakce na “Mikuláš naděloval dětem v sokolovně”

  • Dobrá Markéta napsal:

    Dobrý den, za mě a nejen za mě, pro mě byla letošní nadílka o proti předešlým ročníkům velké zklamání. Čert, který působil dojmem postavte mě tam, já to hodinu odstojím a půjdu domů…
    Po tom co se rozdal poslední dárek bylo v sále ticho, žádná hudba nic, takže se všichni sebrali a odešli. Loni následovala diskotéka pro děti, na které se děti mohly „vyblbnout“.
    A v neposlední řadě, nezlobte se na mě, ale na místo pohádkových písniček pustit dětem písničku s textem: Štědrý večer nastal, když jsem doma chlastal a na Novej rok pustil jsem se do lehkejch drog“ ???

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner