PostHeaderIcon Křimičtí florbaloví sokolící čtvrtí

Dne 8.4. 2017 se v Tyršově domě v Praze konal přebor ČOS ve florbale. Utkaly se zde ročníky narození 2006 – 2004. Křimičtí, pod vedením Aleše Hofrajtra a jeho asistentů Martina Hraničky a Lukáše Loslebena, měli jen malé ambice na úspěch, jelikož jejich tým byl jedním z nejmladších.
Křimicím byla nalosována skupina B, ve které se utkaly s Letohradem (prohra 2:4), dále se Švihovem (prohra 2:4) a nakonec s Příbramí (výhra 3:0).
Ve čtvrfinále čekal kluky druhý tým skupiny A, a to Sokol Bobnice. Hrálo se vyrované utkání, kde se nakonec přiklonila štestěna právě ke Křimicím, které zvítězily 5:3 a mohly se těšit na boje o medaile.
V semifinále čekal na Křimice opět Švihov. Bohužel, zde kluci ani trenéři neudrželi nervy na uzdě, a to hlavně díky častým sporným výkonům sudích. Tento obraz hry se odrazil i ve výsledku: hořká prohra 7:2 a následný boj o bronz. V něm křimičtí smolně prohráli 3:1 s Třebíčí, ačkoliv po začátku utkání vedli.
Celý turnaj poté ovládli hráči týmu Sokol Sobotka, kteří porazili ve vyrovnaném zápase přemožitele křimického týmu ze Švihova.
Autor: Lukáš Losleben

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner