PostHeaderIcon Den seniorů, veteráni a prohlídky zámku

V Křimicích 25.6. začal 7.ročníkem Den seniorů v 09,00 hod. v areálu rest. U Mže turnajem v minigolfu a v ruských kuželkách. Moderátor a organizátor akce p. Zdeněk Fleišman přivítal náměstkyni primátora pí. Evu Herinkovou, která zaštítila tento den. Starosta obvodu p. Vít Mojžíš byl přítomen jak na zahájení turnaje, tak na celém odpoledním programu, kde přivítal místostarostu Domažlic pana Antoše. Dopoledních soutěží se zúčastnili křimičtí senioři, senioři z Domažlic (taneční skupina Hanka) a dva zástupci klubu seniorů ze spřáteleného německého Schwarzhofenu. Vítězem soutěže se staly křimické seniorky, první místo pí. Ludmila Vavříková se 35 body, na druhém místě pí. Irena Lišková, a na děleném třetím místě se stejným počtem bodu pí. Miloslava Mašlová a pí. Zdenka Melicharová. Medaile a věcné ceny – čokolády předala předsedkyně klubu seniorů pí. Eliška Hladíková. Spřátelené kluby obdržely diplom za účast.
Odpolední program od 14,00 hod. pokračoval pestrou zábavou v zámeckém parku. Na úvod vystoupilo dětské zpěvácké těleso z 15. ZŠ „Sluníčka“, které pod vedením pí. učitelky zazpívalo několik skladeb. Všechny děti byly odměněny potleskem přítomných diváků a sladkostmi od organizátorů odpoledne. Mezi další účinkující patřily hudební soubor MLS, skupina country tanečníků z klatovského klubu, taneční soubor Hanka, překvapením odpoledne bylo vystoupení skupiny tanečnic provozující břišní tance a na závěr programu vystoupila dechová kapela „Amátovka“ pod vedením Josefa Konstantinoviče, kde hostem na trubku byl křimický občan p. Jan Jamrich.
Během odpoledne si mohli návštěvníci prohlédnout v parku přes sedm desítek vystavených veteránů – aut i motocyklů.
Zájemci si také mohli prohlédnout otevřené místnosti zámku a zámeckou věž. Prohlídky byly bez front a bez průvodce, pouze s písemným manuálem. Proto zámek mohl pojmout více návštěvníků.
V průběhu celého odpoledne bylo otevřeno občerstvení p. Šedivce, který měl pro zájemce tradiční pochutiny, klobásky, smažené těstoviny a studené nápoje. Večerní plánované promítání filmu Celebrity s.r.o. bylo pro nepřízeň počasí zrušeno.

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner