PostHeaderIcon Jarní fotbalová sezona začala

Fotbalové první jarní kolo v I.A třídě dopadlo pro křimické Sokoly znamenitě. V sobotu 8.3. zvítězili v Žihli naši borci 4:1(1:0).

Jak zápas vypadal jsem se zeptal křimického kapitána Honzi Švába: „Zápas se povedl i s trochou štěstí. První poločas jsme začali výborně, napadali jsme soupeře při rozehrávce a nedávali jsme mu moc prostoru pro hru.  Měli jsme spoustu standardních situací i pár šancí ať už já, nebo Pepa Kovačič a Adam Lasota.  Po půl hodině se hra začala vyrovnávat a soupeř se dostával více do hry a hrozil z rohových kopů. Před koncem poločasu jsme měli penaltu po faulu na Jardu Radu, kterou jsem proměnil. Soupeř se od té chvíle začal více soustředit na rozhodčího než na hru a nakonec dostal 2 červené karty. Druhý poločas jsme začali stejně jako ten první a rychle jsme přidali 2 góly. První dal Adam Lasota, který dával do prázdné brány po tom, co brankář domácích netrefil míč po mé přihrávce a ten druhý jsem dal já, když mi naopak Adam nahrával z levé strany a já také dával do odkryté brány. Po té se začal soupeř opět  probouzet a z přímého kopu snížil na 1:3. Po dobrém průniku byl ale Vašek Kuneš faulován ve vápně a byla z toho další penalta, kterou proměnil Jirka Kohout.  Měli jsme štěstí, protože po některých zákrocích mohla být pískána i penalta proti nám a jednou se odrazil míč od břevna přímo na brankovou čáru, ale nakonec jsme gól dostali pouze jeden“.

Na hřišti se objevila nová tvář. Kdo je Jiří Kohout? „ Do Křimic zavítal ze Starého Plzence a v současné době je trenérem juniorky Viktorie Plzeň“, nám prozradil J.Šváb.

Honzo, proč jste přijeli ze zápasu tak pozdě? „ Po zápase se strhla menší potyčka mezi jedním z fanoušků, soupeřem a rozhodčími. Padly tam nějaké nadávky, fanoušek na hlavního rozhodčího plivl a jeden z hráčů dokonce dal jednomu z pomezních pěstí do ramene, takže jsme ze Žihle odjížděli až o hodinu déle, než rozhodčí zapsali všechny přestupky a já je mohl podepsat“.

Děkuji za rozhovor

Vít Mojžíš

Vlož komentář

Anketa

Chcete aby v Křimicích zůstala služebna Městské policie ?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...
Ceník reklamy
Reklamní Banner
Ad Square
Reklamní banner